Tanulmányi ügyintézés

 

Hétfő: nincs ügyintézés
Kedd: nincs ügyintétzés
Szerda: 9:00-15:30
Csütörtök: 9:00 – 15:30
Péntek: 9:00 – 14:00
           

Tanulmányi ügyek >>>

Bejelentkezés

PÓTJELENTKEZÉS ELEKTRONIKUS FORMÁBAN: 2020. ÁPRILIS 30. - MENTÁLHIGIÉNÉ SZAKIRÁNYÚ TOVÁBBKÉPZÉSI SZAK

A rendkívüli helyzetre való tekintettel a mai naptól (2020. március 16., hétfő) megnyitjuk a pótjelentkezési határidőnket: 2020. április 30.

A jelentkezési anyagokat 2020.03.25., szerdától a járványügyi helyzetre való tekintettel ELEKTRONIKUS FORMÁBAN fogadjuk a 2020. április 30-ai beérkezési határidőig. A kézzel írt személyes önéletrajz helyett elfogadunk géppel írt formát is.

Beküldés módja: Elektronikus módon Vajkó Erzsébet kolléganőnk részére: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre

A PÓTJELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ (2020. április 30. éjfél) UTÁN BEKÜLDÖTT JELENTKEZÉSI ANYAGOKAT NEM ÁLL MÓDUNKBAN ELFOGADNI A RENDSZER LEZÁRÁSA ÉS A TÚLJELENTKEZÉS MIATT!

Az eredeti, nyomtatott példányokat majd a járványügyi helyzet korlátozásainak feloldása után szükséges eredeti példányban postai úton is elküldeni: Semmelweis Egyetem EKK, Mentálhigiéné Intézet, 1428 Bp., Pf. 2. (Kérjük, a borítékra írja rá: BIZALMAS!)

A korábbi, március 16-ai, illetve az előtti rendelkezés szerint beküldött anyagokat befogadtuk postai és/vagy elektronikus módon is, így nem szükséges újból elküldeni!

Felvételi beszélgetések: 2020. május 20 - június 9. közötti időszakban kerülnek megszervezésre előre meghatározott napokon várhatóan online módon (ingyenesen letölthető Zoom alkalmazásban: zoom.us).A részleteket a behívó levéllel együtt küldjük majd az adott jelentkező felvételi időpontja előtt legkésőbb 10 nappal, a 2020. május 20-június 9. közötti időszakban.

A jelentkezéssel és a felvételivel kapcsolatos Gyakori kérdéseket és válaszokat az alábbi linkre kattintva tudja megtekinteni:

Link: Gyakori kérdések

Amennyiben a fenti link nem működik, a következő linken is el tudja érni a gyakori kérdéseket: Gyakori kérdések - Google Drive Link

További információért és a jelentkezési lapért, kérjük, látogasson el a következő felületre is: http://mental.semmelweis.hu/hu/felvetel-a-kepzesre-mental-2