Tanulmányi ügyintézés

 

Hétfő: nincs ügyintézés
Kedd: nincs ügyintétzés
Szerda: 9:00-15:30
Csütörtök: 9:00 – 15:30
Péntek: 9:00 – 14:00
           

Tanulmányi ügyek >>>

Bejelentkezés

INTEGRÁLT SZÜLŐ-CSECSEMŐ KONZULTÁCIÓ SZAKIRÁNYÚ TOVÁBBKÉPZÉSI SZAK

 

A Semmelweis Egyetem Mentálhigiéné Intézete felvételt hirdet az Integrált szülő-csecsemő konzultáció szakirányú továbbképzési szak új évfolyamára, a 2020/2021-es tanévre, szeptemberi kezdéssel.


A képzés levelező tagozaton történik, havonta két képzési nappal, amelyek péntek-szombatra esnek.

A képzésre jelentkezni folyamatosan lehet a honlapról letölthető jelentkezési lap és a „csatolt dokumentumok” közül letölthető nyomtatványok beküldésével.


* A jelen járvány-ügyi helyzetre való tekintettel jelenleg elegendő a felvételi csomagot elektronikus úton (szkennelt változatban) beküldeni Vajkó Erzsébet kolléganőnk részére a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.


* A későbbiek folyamán, amint lehet, kérjük pótolni a jelentkezési csomag postai úton történő megküldését is: Semmelweis Egyetem EKK, Mentálhigiéné Intézet, 1428 Bp., Pf. 2. (Kérjük, a borítékra írja rá: BIZALMAS!)

 

Az elektronikus küldemények beérkezésének végső határideje: 2020. május 29.


A nyomtatott dokumentumokat postai úton a későbbiekben, de legkésőbb a felvételi napján kérjük pótolni.

A szakirányú továbbképzésre és a felvételire vonatkozó bővebb információ megtalálható honlapunkon: http://mental.semmelweis.hu/hu/felvetel-a-kepzesre-szulo-csecsemo

A felvételi beszélgetések tervezett időpontjai: 2020. június 15. és 19.


Ez a járvány-ügyi helyzetben változhat. A felvételi beszélgetés pontos időpontjáról a jelentkezők hivatalos értesítést kapnak.

További információ Dr. Danis Ildikó szakfelelőstől (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) és Jindáné dr. Labádi Gabriella oktatásszervezőtől (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) kérhető.